Vårt grossisterbjudand

Ta del av ett av de största däcksortimenten i Europa!

Om du arbetar inom däckbranschen och är ute efter att köpa däck på regelbunden basis vill vi göra dig uppmärksam på vårt konkurrenskraftiga grossisterbjudande för bil-, motorcykel- och lastbilsdäck.

Dina förmåner som företagskund:

 • Miljontals däck finns tillgängliga för omedelbar leverans, inklusive sällsynta och exklusiva produkter. Detta är möjligt tack vare en stor leverantörsbas i hela Europa.
 • Inget minsta ordervärde. Du kan till och med beställa ett däck i taget till grossistpris.
 • Priserna anges som totalpriser för att vara lätta att jämföra. Leveranskostnaderna är redan inräknade i däckpriset.
 • Särskilt låga priser på alla beställningar om 40 däck eller fler.
 • Prislistebaserade erbjudanden för grossister. Förutom att vi kan erbjuda samtliga premiummärken och mellanklassmärken, är vi specialiserade på budgetmärkena Goodride, Nankang, Tristar och några till. Nyckeln till detta är tillgänglighet: i de allra flesta fall finns Asien-tillverkade däck tillgängliga till riktigt bra priser i dag.
 • I många EU-länder är vi på Delticom den enda distributören av märket Viking (som tillverkas av Continental i Europa). Kontakta oss för mer information.
 • Toppvillkor för däck från vårt huvudlager, som innehåller många storsäljare. Du kan hämta däcken från vårt lager i närheten av Hannover i Tyskland eller låta oss sköta leveransen till dig.
 • Specialdäck som vanligtvis inte finns i våra internetbutiker. Du kan få tag på äldre däck eller utgående däck och ta del av lagerutförsäljningar till mycket låga priser.

Har vi redan stiftat bekantskap?

 • Är du företagskund hos vår återförsäljarbutik på nätet, www.dinadack.com? Då ber vi dig att skicka ett e-postmeddelande med ditt kundnummer, så återkommer vi till dig med information om våra särskilda villkor för grossistbeställningar.
 • Är du e-handelsleverantör för oss? Tala då om vilka märken som intresserar dig mest, så återkommer vi till dig med information om våra grossistpriser. Sannolikheten är stor att vi kan erbjuda dig däck till utmärkta villkor.
 • Är du däckåterförsäljare i ett land utanför Europa eller ett land där vi inte har någon internetbutik? Vi erbjuder återförsäljarpriser inklusive flyg-, sjö- eller landfrakt och utan krav på minsta ordervärde.

Hur kontaktar du oss?

Börja med att skicka ett kort e-postmeddelande med din förfrågan till Grossist@delti.com. Tala om vilka däck du är intresserad av och uppge företag och dina kontaktuppgifter. Vi återkommer med en offert inom 48 timmar.

Hur får man del av våra grossisterbjudanden?

Så snart vi vet vad du är ute efter anpassar vi vårt grossisterbjudande i enlighet med detta. Vi föreslår automatisk överföring av uppgifter. På så sätt kommer du endast att bli erbjuden däck som är redo för omedelbar leverans.

Delticom_Lager_Sehnde

Om oss:

Vårt företag Delticom AG har vuxit snabbt sedan starten för 15 år sedan och är i dag en av de största däckåterförsäljarna i Europa i allmänhet och den största däckåterförsäljaren på internet i synnerhet. Bolaget är noterat i S-Dax-segmentet på Frankfurtbörsen. Omsättningen för 2015 uppgick till cirka 500 miljoner euro. Besök www.delti.com för mer information om företaget.

kundinloggning


Är du en privatkund?

Om du vill köpa däck för ditt fordon online, vänligen klicka här .


Inte kund än?

Registrera dig gratis nu!

Gratis nyhetsbrev från dinadack.com!

Produktnyheter och rekommendationer från hela vårt sortiment

Njut av erbjudanden och exklusiva förmåner© 2001-2024 Delticom AG - dinadack.com - 20.05.2024 00:14