Avtryck

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Tyskland

Telefon: 852 50 06 93 Måndag - Fredag 7:00 - 22:00

E-post: dinadack@delti.com

Styrelse: Philip von Grolman, Dr. Andreas Prüfer, Nathalie Kronenberg
Bolagsstyrelsens ordförande: Karl-Otto Lang
Bolagets säte: Hannover, Tyskland
Registrerat vid Amtsgericht: AG Hannover HRB 58026
Momsregistreringsnummer: SE502061326001

De länkar till andra webbsidor som finns på vår webbplats erbjuds dig som en service. Vi har ingen som helst kontroll över innehållet på länkade sidor, och vi åtar oss heller inget som helst ansvar för detta innehålls korrekthet, fullständighet osv.

Viktig information om returer

Om du vill returnera produkter kontaktar du oss via e-post. Du kommer automatiskt att återbetalas när vi mottagit däcken. OBS: skicka inte dina returvaror till kontoret i Berlin utan istället till adressen som anges på fraktsedeln.

Klagomålsförfarande

EU har skapat en online-portal för att hjälpa missnöjda kunder. För klagomål av varor eller tjänster som du har köpt från oss på nätet, kan du hitta ett neutralt tvistlösningscenter på http://ec.europa.eu/consumers/odr för att få en utom-domstol lösning. Observera att för vissa branscher och i vissa länder finns det för närvarande inga tvistlösningscenter (från och med 2017/02/01). Som konsument kanske du därmed inte kan använda denna webbplats för att lösa tvister med oss i dessa länder. För mer information, besök EU online-portalen. Vi är inte skyldiga att delta i ett tvistlösningsförfarande inför ett organ för konsumentklagomål. Vi är dock i allmänhet redo att delta i ett tvistlösningsförfarande innan en konsumentklagomål kontor. För ytterligare frågor, kontakta dinadack@delti.com.

kundinloggning


Är du en privatkund?

Om du vill köpa däck för ditt fordon online, vänligen klicka här .


Inte kund än?

Registrera dig gratis nu!

Gratis nyhetsbrev från dinadack.com!

Produktnyheter och rekommendationer från hela vårt sortiment

Njut av erbjudanden och exklusiva förmåner© 2001-2024 Delticom AG - dinadack.com - 21.07.2024 00:14